8. oktoober 2012

Küpsetatud banaanid

Õppeköögis valmisid suurepärased suussulavad küpsetatud banaanid, millest said kõik suure magusakoguse osa. Paadikujulise banaani sisu muudab mustriliseks erivärvilised šokolaaditükid.



Küpsetatud banaanide retsept



KÜPSETATUD BANAANID

Vaja läheb:
·       5 banaani
·       10 tk valget küpsetusšokolaadi
·       10 tk tumedat küpsetusšokolaadi
·       soovi korral vanillijäätist


Valmistusviis:
1.     Lõika koorimata banaani küljele pikk lõhe, vajuta sinna lõhesse 2 tükki valget ja 2 tükki tumedat šokolaadi (vaheldumisi).
2.     Mässi banaan fooliumisse ja tõsta ahjupannile. Korda tegevust ülejäänud banaanidega.
3.     Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni šokolaad on kenasti sulanud ja puuvili ise muutunud pehmemaks (ca 25 minutit).
4.     Serveeri kohe, kõrvale paku vanillijäätist. (Süüa tuleks puuvilja ja sulanud šokolaadi koore seest lusikaga).

Kommentaare ei ole: